Tuotteet

Glamour Roomin tuotevalikoima koostuu tarkkaan valikoiduista hiusalan laadukkaimmista tuotteista. Käytettävät tuotteet olemme valinneet vuosien käyttökokemusten sekä testauksen perusteella. Meille on tärkeää että tuotteet todella toimivat, ja ovat korkealaatuisia sekä turvallisia käyttää. Valikoimassamme on otettu huomioon kaikenikäiset asiakkaat, erilaiset hiustyypit ja käyttötarpeet. Pyrimme räätälöimään tuotevalikoimaamme asiakkaiden toiveiden ja mieltymysten mukaan. Valikoimamme tarjoaa paljon sellaisia tuotteita, joita et muualta saa. Erityisesti kauniit pakkaukset, ylelliset koostumukset ja hurmaavat tuoksut kuuluvat Glamour Roomin henkeen.

Revlon Professional on pääsarjamme, ja lähes kaikki brändin sarjat ja tuotteet löytyvät meiltä. Lisäksi löydät meiltä ylellisen espanjalaisen Orofluidon koko tuotevalikoiman. Toimimme Joensuussa ainoana jälleenmyyjänä Eleven Australialle sekä ruotsalaiselle Löwengrip-ihonhoitosarjalle. Myyntihyllyistämme löytyy lisäksi pieni valikoima merkiltä Sexy Hair, Desing me hiuspuuterit, hiuspohjan ongelmien hoitoon Intragen shampoot, sekä laadukkaat D:FI vahat.

Teknisessä käytössä (kemialliset käsittelyt) meillä on Revlon Professionalin lisäksi Wellan, IdHairin sekä Lorealin tuotteita.

Olemme ottaneet hiusten värjäyksissä monipuolisesti huomioon asiakkaidemme erilaiset tarpeet. Pyrimme löytämään oikeat ratkaisut myös allergioista ja hiuspohjan ongelmista kärsiville. Revlon Professional värien lisäksi käytössämme on myös täysin tuoksuton ja hoitava öljypohjainen Loreal Inoa-värisarja, jota suosittelemme erityisesti jos kärsit hiuspohjan ongelmista, tai sinulla on tullut herkistymää tavallisille hiusväreille.

Jos rakastat erityisesti punaisen ja kuparin sävyjä, sinulla on luonnostaan punapigmenttiä, tai haluat että hiuksesi värjätään ilman kemikaaleja, silloin kasviväri voisi olla hyvä valinta. Käytössämme on IdHair Botany-kasvivärisaraja, jolla loihdimme luonnollisen oloisia pitkäkestoisia punasävyjä.

Tehdessämme vaalennuksia ja suuria värimuutoksia, meillä on käytössä lisäpalveluna väriin/vaalennusaineeseen sekoitettava IdHair Niophlex Bonder, joka suojaa hiusta vaurioitumiselta käsittelyn aikana vahvistaen hiuksen rakennetta. Toinen vaihe, pesupaikalla levitettävä Niophlex Enhancer viimeistelee hiuksen. Se lujittaa, kosteuttaa ja ravitsee hiuksen rankan käsittelyn jälkeen. Jotta hiukset pysyisivät kunnossa, käsittelyä voidaan ylläpitää kotona kätevästi käyttämällä muutamien pesukertojen välein Niophlex Maintainer-tuotetta. Jos sinulla on todella huonokuntoiset hiukset, Nioplex-käsittely voidaan tehdä myös pelkkänä hoitona.

Tutustu tuotesarjoihimme

Eleven Australia
Löwengrip
Revlon Professional