Parturi- ja kampaamopalvelut

Tarjoamme kaikki perinteiset parturi-kampaamopalvelut. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia tuotesarjoja, ja pyrimme löytämään jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivat tuotteet. Lisäksi hemmottelemme asiakkaitamme muutamilla lisäpalveluilla.

Kampaukset

Häät, vanhojentanssit, valmistujaiset, pikkujoulut… Oli tilaisuus mikä tahansa, loihdimme sinulle kauniin kokonaisuuden. Teemme näyttävät ja kestävät nuttura- ja kiharakampaukset. Tullessasi meille kampaukseen, sinulla ei tarvitse välttämättä olla pitkiä ja paksuja hiuksia. Meillä on asiakkaille lainattavia klipsipidennyksiä useissa eri sävyissä, ja näin saamme loihdittua hennoistakin hiuksista muhkeita kampauksia. Meiltä löytyy myös runsaasti upeita hiuskoruja, joita lainaamme kampauksiin. Näin ollen sinun ei tarvitse investoida juhlia varten kalliisiin hiustenpidennyksiin tai ostaa korua jota käyttäisit vain kerran. Varaa kampausaikasi hyvissä ajoin ennen juhlia!

Meikkaukset

Elämäsi tärkeinä hetkinä loihdimme sinusta kaunottaren, ja korostamme upeimmat piirteesi esille. Teemme hää- ja juhlameikit, sekä teemameikit erilaisiin tilaisuuksiin. Vain mielikuvitus on rajana! Jos haluat kehittyä itsesi ehostamisessa, meikkiopastuksemme tarjoaa sinulle parhaat vinkit, sävyt ja tuotteet onnistua. Käytössämme on allergia- ja astmaliiton suosittelema Ben Nye-ammattimeikkisarja, sekä huipputuotteita merkeiltä Dior ja Ysl, sekä muita selektiivisen kosmetiikan merkkejä.

Ripsienpidennykset

Ovatko omat ripsesi huomaamattomat, ripsiväri leviää päivän mittaan, tai tärkeä juhlapäivä on lähestymässä? Meiltä saat upeat ja kestävät klassiset- ja volyymiripset. Käytössämme on laadukas itävaltalainen Juliana Lashes. Ripsienpidennykset helpottavat kummasti arkea, ja näytät meikittäkin huolitellulle. Varaa aika, niin loihditaan sinulle sädehtivä katse!

Hiustenpidennykset

Jos kaipaat hiuksiisi nopeasti lisää pituutta tai tuuheutta, silloin pidennykset ovat kätevä valinta. Teemme luonnolliset ja kestävät sinetti- ja teippipidennykset sekä tuuhennukset aidosta B’long hiuksesta. Varaa aika suunnitteluun!

Revlon Lasting shape smooth-suoristuskäsittely

Ovatko luonnonkiharat hiuksesi oikuttelevaa sorttia tai hiukset pörrööntyvät helposti? Meillä on ratkaisu ongelmiin! Revlon Lasting shape smooth-suoristuskäsittelyllä saadaan hankalatkin hiukset kuriin pitkäksi aikaa, ja kutrit pysyvät sileinä jopa 90 päivää. Kysy meiltä lisää tästä mullistavasta käsittelystä!

Hiusten hemmotteluhoidot

Jos hiuksesi kaipaavat tehohoitoa ja mielesi rentoutusta, tervetuloa ihaniin hoitoihimme! Revlon Be Fabulous on nelivaiheinen hoito, joka elvyttää huonokuntoisimmatkin hiukset. Orofluido Beauty Ritual-hoitomme puolestaan hellii hiuksiasi kolmella luonnollisella öljyllä ja mieltäsi ylellisellä tuoksullaan. Orofluido-hoitoja on valittavana kolme erilaista, hiuslaadun ja tuoksuelämyksen mukaan. Vaniljainen Original beauty ritual-, kukkainen Asia beauty ritual-, sekä kolmivaiheinen Amazonia the rainforest beauty ritual-hoito, joka vie tuoksullaan mielesi sademetsän uumeniin.  Kaikki hemmotteluhoidot kestävät noin 45 minuuttia, ja sisältävät rentouttavan hiuspohjan hieronnan. Lue lisää rentouttavasta Amazonia-hoitokokemuksesta.

Palvelupaketit ryhmille

Voit tulla meille viihtymään yhdessä ystäviesi kanssa. Jos kaipaat mukavaa ohjelmaa esim. polttareihin tai pikkujouluihin, suunnittelemme teille kivan kokonaisuuden. Tiloihimme mahtuu max. 8 hengen seurue. Meikkausopastus ja pikakampauset, sekä pientä purtavaa, mikä olisikaan sen mukavempaa!