Revlon Professional

Revlon Professionalin värikäs tarina alkaa jo vuodesta 1933, kun espanjalainen Jose Colomer Amettlerin perusti Henry Colomer yrityksensä. Josella oli jo vankka kokemus kampaamoalasta vuodesta 1923 alkaen työskennellessään Pariisissa. Palattuaan takaisin Espanjaan, hän alkoi myydä Henry-hiustuotteitaan. Vuonna 1943 syntyi ensimmäinen tehdas. Samaan aikaan hän perusti ensimmäiset hair & beauty-koulut, ja alkoi kouluttamaan tulevia parturi-kampaajia. Keskittyminen tuotteiden ja palveluiden laatuun ja innovaatioihin, olivat avaimet menestykseen. Yhtiö kasvoi nopeasti, ja johto vaihtui sukupolvelta toiselle. Vuonna 1978 yhdysvaltalainen Revlon osti Henry Colomerin, mutta Colomerit säilyttivät kuitenkin paikkansa yhtiön johdossa. 1980-90 luvuilla Revlon koki suuren kehityksen, ja tuotesarjojen lisääntyessä se kasvoi yhdeksi maailman suurimmista kosmetiikkabrändeistä. Paluu juurille tapahtui kuitenkin vuonna 2000, kun Colomerin perhe osti Revlonilta Revlon Professional brändin. Revlon Professional on saavuttanut suuren suosion ja arvostuksen ammattilaisten keskuudessa ympäri maailmaa.

Revlon Professionalin innovaationa on ollut luoda värisarja joka saa hiukset näyttämään upeilta, ja heille on tärkeää että jokainen asiakas tuntee olevansa kaunein nainen maailmassa. Revlonissimo Colorcosmetique-kestovärin sekä Young Color Exel-kevytvärin toimivuus ja ominaisuudet ovat ensiluokkaisia. Väri lupaa antaa kaksi kertaa kiiltävämmät hiukset kuin oma luonnollinen hiusväri, ja jopa kahdeksan kertaa kiiltävämmät hiukset, kuin entuudestaan vaalennetut hiukset. Sekä kaksi kertaa kestävämmät hiukset ja äärimmäisen pitkäkestoisen värin. Värien hoitavuus on peräisin hyauluronihaposta ja soijaproteiinista. Väriä ei ole suotta ylistetty taivaisiin, sillä monet Hollywoodin julkkikset vannovat sarjan nimeen. Näyttelijät Halle Berry ja Olivia Wilde toimivat sarjan ambassadoreina.

Revlon Professionalilla on monia upeita tuotesarjoja niin ammattikäyttöön kuin kotihoitoon. Meidän käytössämme on teknisten tuotteiden ohella lähes koko tuotevalikoima. Muotoilutuotesarja Style Masters antaa täydellisen vapauden luoda kaikki hiustyylit mitä ikinä voit vain kuvitella. Vuosittain järjestetetättävässä Style Masters maailmanmestaruuskilpailuissa loihditaan uskomattoman upeita luomuksia näillä tuotteilla. Tuotevalikoimassamme on myös loistavat tuotteet kaikkien värisävyjen ylläpitoon kotioloissa, 45 days-pigmenttishampoot ja Nutri Color Creme-hoitoaineet pitävät huolen siitä että hiusvärisi säilyy hyvänä seuraavaan kampaamokäyntiin saakka. Olemme ottaneet huomioon tuotevalikoimassamme myös lapsiasiakkaat, hellävaraiset ja herkullisen tuoksuiset Equave Kids-tuotteet tekevät lapsen hiustenpesu ja -hoitohetkestä mieleisen kokemuksen. Revlon Professionalin yksi suurimmista innovaatiosta, Uniq One 10 benefits- hoitosuihkeet löytyvät myös valikoimastamme. Glamour Roomin ”luksussarja” Orofluido on niin ikään Revlonin valmistama. Orofluidon ylellisten hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden hoitavuus ja hurmaavat tuoksut ovat peräisin luonnollisista öljyistä. Revlon Professional tuotteet valmistetaan Espanjassa.