Löwengrip

Löwengrip care and color on menestyneen ruotsalais bloggaaja Isabella Löwengripin vuonna 2012 kehittämä kosmetiikkasarja. Isabella kiinnostui kauneudenhoidosta teini-iässä kärsiessään aknesta, ja vuosien mittaan innostus hyvää oloa ja kauneutta kohtaan syventyi. Viikottaisista spa-hoidoista, sekä ihon ja hiusten hyvinvoinnista tuli iso osa hänen arkeaan. Sadoista kokeilemistaan tuotteista huolimatta hän jäi kuitenkin kaipaamaan koostumusta joka tasapainoittaisi herkkää ihoa, sekä kauniita naisellisia pakkauksia, jotka sopisivat myös liikkuvaan elämäntyyliin. Tämä innoitti Isabellaa kehittämään omia tarpeitaan ja toiveitaan vastaavan tuotesarjan, Löwengrip care and colorin.

Sarja on saavuttanut suuren suosion naapurimaassamme, ja tuotteet löytyvät Ruotsissa jopa apteekkien hyllyiltä! Löwengripin tuotteet ovat todella hellävaraisia, mutta tehokkaita. Tuotteet on testattu pohjoisen ilmastossa, jossa ihomme joutuu kovalle koetukselle, niin polttavan auringon kuin purevan pakkasen altistamaksi. Sarjan tuotteet valmistetaan Ruotsissa mahdollisimman ympäristöystävällisin tuotantotavoin.

Löwengrip antaa ihollesi hellää huolenpitoa, johon voit luottaa. Tuotteet sopivat erinomaisesti kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Tyylikkäät ja kauniin hempeät pakkaukset, sekä tuotteiden hienostuneet mutta kevyet tuoksut tuovat päivittäiseen ihonhoitoon eleganssia. Nämä tuotteet vievät sydämen mennessään!

Yhteistyöbloggaajamme Kirsikka on meidän tavoin hurmioitunut Löwengripistä, lue täältä mitkä tuotteet ovat erityisesti saaneet Kirsikan ihastumaan.

www.lowengripcarecolor.com